Hei. Mitt navn er Vanessa og sammen med min samoer Erlend, så lanserte vi denne nettbutikken 5.april 2023♥ Vi jobber begge to med butikken, men det er jeg som står for den daglige driften. Sammen har vi 4 barn, 2 sammen og 1 hver for oss. Vi har 3 gutter som bor her fast og ei jente som er her i ferier. De er alle like begeistret for planter, frø, jord etc som vi er!♥ Og det hender vi får hjelp med å pakke bestillinger også♥ 

 

Vi ble sammen i 2017 og det første vi dyrket sammen var chili med frø fra frosta. Gradvis økte gleden med å stelle med planter, så frø, dele tips og triks etc. Vi sådde så mye på liten plass at vi begynte å gi bort og selge alt vi ikke trengte selv. Og den gleden man får av å hjelpe folk med noe man virkelig brenner for selv, den er stor. Det var slik ideen om denne nett butikken kom. Følelsen av å selge varer som folk blir så glad for er helt fantastisk!

Tanken var å starte en nettbutikk med kvilitetsfrø til en rimelig pris, slik at alle kan få mulighet til å dyrke selv. Vi sammenligner alltid markedet rundt oss før vi setter en pris, slik vil vi alltid være billigst. Takket være våre trofaste kunder så har Prydhagen blitt mye mer enn bare en frø butikk. Vi vil såklart ha størst fokus på frø og ser på oss som en frøhandel butikk. Men vi har også utviklet butikken med mye utstyr som er til god hjelp for deg som driver med planter, og vi har fått større fokus på gaveartikler som plantefolk vil sette pris på.

Når du handler fra Prydhagen frøhandel så støtter du en liten bedrift der all pengene går til å utvide lagret.

Uansett hvilken produkter relatert til hage og uansett hvilken frø sort du ønsker, så er du hjerterlig velkommen til å sende email til prydhagen@gmail.com med forslag. Vi ønsker å bygge denne butikken sammen med våre kunder og ikke bare for våre kunder.

Produktene våre er av god kvalitet og fra levrandører vi har tro på. Noen frø er også fra egen hage men da står dette tydlig i produktbeskrivelsen.